Styva PVC-ark – En grundfärg   

Styva PVC-ark – En grundfärg

Är det hållbart?Stela PVC-plåtar tål hårda förhållanden. I synnerhet styv PVC med hög PVC-skivor temperatur klarar extremt väderförhållanden, vilket gör den perfekt för utomhusapplikationer. Vad skiljer styva PVC-plåt från höga temperaturer från varandra?Konstruerad för att tåla temperaturer på upp till 160 grader Fahrenheit, stel PVC har hög väderbeständighet och styvhet. Som ett resultat är det en idealisk lösning för externa projekt som sidospår, förvaringskuddar, luftkonditionering utomhus, poolvärmare etc. All denna hållbarhet kostar utseendet, eller hur?Inte alls. Lakan kan färgas i ett brett utbud av mörka färger för att matcha ditt hem, uteplats, garage, skjul och bakgård dekor. Vad mer används det till?Styv PVC används också ofta för profilinpackning. Mer specifikt används den för att förbättra fönster och dörrars förmåga att stå emot den hårda sommarhettan och vinterns kalla kyla. Som ett resultat kan konsumenterna finna att deras värme- och luftkonditioneringsräkningar sjunker. Vad sägs om påverkan på miljön?År 2004, efter en flera månaders granskning av miljö- och hälsoproblem som är förknippade med PVC-byggprodukter, publicerade U.S. Green Building Council en uppsats som ansåg att PVC inte var mer “genomgående värre än alternativa material på livscykel- och hälsobasis.” Som dess slutsats beslutade rådet att inte stödja “en kredit i LEED-klassificeringssystemet för att eliminera PVC.” Det beslutade att detta skulle kunna “styra arkitekter och designers att använda material som presterar sämre [än styv PVC] under deras livscykler, med hänsyn till huvuddelen av påverkanskategorierna på miljön.” Kan du sätta miljöpåverkan i lekmannas termer?Stela PVC-ark har många egenskaper som gör dem jämförbara eller i vissa fall bättre än alternativa lösningar: 1. Avfallet kan samlas in och återvinnas. När det gäller fönster, dörrar och liknande, tack vare materialets långvariga hållbarhet, kan den färdiga produkten också återanvändas i många fall.2. Den kan användas istället för trä och därigenom bevara skogarna.3. PVC kräver mindre underhåll i form av målning än trä under dess livstid och förbrukar fyra gånger färre energi under dess

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *